Behandling

Når du kommer her hos mig, vil jeg gennem min terapi hjælpe dig med at afklare noget i dig selv – så du bedre kan være i verden.

Hos mig er der altid god tid til at lytte og give konstruktiv feedback på netop de udfordringer, som du har lige nu.

Terapien afsluttes ofte med terapeutisk berøring, musik/lydterapi og klangmassage, da det er vigtigt at få hele kroppen i en afslappet tilstand. KROPPEN HUSKER – helt tilbage i fostertilstand – og der kan lyd og klange være med til at finde derind, hvor ord ikke findes – at finde ind til din egen Indre Sindsro – så du bedre kan være i verden – som den nu engang er.

Når du går fra mig, kan du gå opløftet og du kan mærke roen sænke sig i din krop og i dit sind, og som flere af mine klienter har sagt til mig, føler de det ligesom “et puslespil – pludselig falder brikkerne på plads inden i mig”

Du kan altid ringe på 5329 2904 – hvis ikke lige jeg tager telefonen, må du indtale din besked, og jeg ringer tilbage. Du kan også skrive til mig på aue@gaiaskilde.dk, og du kan også følge mig på Facebook under Gaias Kilde.

Her nedenunder beskriver jeg lidt mere om, hvilke metoder jeg arbejder ud fra, som kan være med til at være din nøgle til forvandling.

Jeg glæder mig rigtig meget til at møde dig.

Lykken er ikke gods eller guld, lykken er ikke storhed og ære – lykken er blot at VÆRE.

 • Hvad er klangmassage – hvad er det lyd kan?

  Klangmassage er en dybtgående form for indre massage. Klangene og især vibrationerne fra klangskålene er i stand til at nå spændinger og blokeringer, hvor ingen fysisk massage kan nå ind.

  Kroppen indeholder millioner af celler og en meget stor mængde vand. Når kroppen overbelastes blokeres energisystemet, og der opstår spændinger og blokeringer. Klang skålenes vibrationer responderer væskerne i vores krop – vandet sættes i rolige svingninger og cellerne og bindevævet hjælper frekvenserne med at skabe balance i kroppen.

  Klangvibrationerne gør noget helt andet for kroppen, end du nogensinde før har oplevet – det har stor virkning helt ned på celleniveau.

  Klangskålene er en ældgammel teknik, som stammer fra den buddhistiske kultur fra Himalaya, hvor man kan datere dem helt tilbage til bronzealderen.

  PEAT – en nøgle til forvandling af svære følelser.

  Forandringsstunder og stjerneøjeblikke er som regel uforudsigelige. At blive fri for gamle følelser og mønstre kan opleves som et forandrings øjeblik. Følelser der har fyldt meget er pludselig fortid og erstattet af indre glæde og overskud til at være i nuet og til at tænke fremad. Gnisten kommer tilbage.

  Jeg kan hjælpe dig gennem denne metode, som er nøglen til følelsesmæssig forvandling på et dybere plan. Dyb PEAT (Primordial Energy Activation and Transcendence) en lidt skæv betegnelse, som betyder, at teknikken har til formål at aktivere dine dybeste konflikter og overskride dem. Metoden er meget kraftfuld og virkningsfuld, og du føler efterfølgende, at du ligesom har lagt noget bag dig, du føler dig løftet, så du få din energi tilbage i stedet for at være fanget i gamle følelser. Teknikken er udviklet af den serbiske psykolog Zivorad Slavinski.

  Der er flere forskellige dyb PEAT metoder, men det fælles grundlæggende er, at problemer med smerter og sygdomme som du kan have, registreres i fire grundelementer: kropsfornemmelse, tanker, billeder og emotioner. Det er især følelserne, som når de bliver berørte, kan være med til at der sker en forandring i de dybere mønstre, som holder dig fast.

  Hvad kan Kognitiv Coaching gøre for dig?

  Kognitiv Coaching adskiller sig fra de mange arter af coaching, der er til rådighed i en verden, hvor mennesker har brug for konstant vejledning. Den kognitive form for coaching har som basis videnskabeligt afprøvede metoder, der har været anvendt til behandling af psykisk lidelse i de sidste 60 år med så god effekt, at sundhedsmyndighederne verden over anbefaler den kognitive metode som første valg.

  Det er dine tanker, der tæller i alle dine ønsker, problemer og beslutninger. Tanker, der er kombineret med dine helt grundlæggende følelser, udgør en magnetisk kraft, som tiltrækker andre lignende tanker. Derfor forstærker tankeprocesser sig selv, og det er klart, at hvis de er negative, udgør de en stor risiko for destruktive processer, men hvis de er konstruktive, udgør de en enorm indre styrke. Kernen i kognitiv coaching, coping og udvikling af færdigheder er at forandre tanker og følelser, så de arbejder for og ikke imod det enkelte menneske.

  Jeg vejleder dig i at styrke din tankeverden.