Hvem er Gaia?

Gaia – jordens gudinde og min inspirationskilde til Gaias Kilde, hvor kilden symboliserer det livgivende vand, som kommer fra jordens indre med kontakt til underverdenens kraft, visdom og indsigt – set i et dybdepsykologisk perspektiv. Ifølge gammel dansk folketro var kilden ofte et helbredelsessted, hvor man kan tillade uafklarede følelser at komme op til overfladen, og give slip, på alt det, som ikke længere er tjen bart.

Uforløste følelser forstyrrer sindet – de dræner dit sind for energi. Nogen har meget brug for at give udtryk for deres følelser, medens andre nærmere undertrykker deres følelser. Jeg synes det er vigtigt at forstå følelserne – for ved at forstå følelserne forandres og frigives de – og frigiver energi til at være i verden, som den nu engang er.

Gudinden Gaia kan hjælpe os til at få jordforbindelse, og til at komme i kontakt med vores indre, og ikke mindst vores hjerte – at gå fra hjernen til hjertet. Og hjertet ved besked – dit hjerte guider dig. Gaia kan være med til at finde overskud til handling, og en grundlæggende følelse af tillid til livet.

Livets hjul drejer evigt rundt – livet er aldrig en stilstand – en ny cyklus begyndes – rejsen fortsætter – og der er ingen afslutning uden en ny begyndelse!

Velkommen til Gaias Kilde.

kunst-1-200px