Hvad er Klangmeditation og hvad er det lyd kan?
– varighed ca. 2 timer
Jeg vil fortælle lidt om lyd og klangskålenes indvirkning på krop og sjæl. Hvad sker der i kroppens nervesystem, når man bliver påvirket af lyd, og hvorfor er det, at der sker en forandring inde i dig.

Klangmeditation er en vidunderlig oplevelse, hvor du får muligheden for at vende sanserne indad og lader dig henføre af syngeskålenes smukke klange på en rejse ind i dit indre. Hovedet får en pause, og du mærker igen dig selv og din krop med muligheden for at nyde nuet og nærværet.

En aften med indsigt, hygge og nærvær.
– varighed ca. 2 timer
Jeg vil skabe en stemningsfuld aften, hvor jeg gennem meningsfulde spørgsmål får dig til at tænke nærmere over, hvor du er i dit liv lige nu, og hvor du er på vej hen. En aften, hvor der bliver tid til eftertænksomhed. Aftenen sluttes af med en klangmeditationer, så du kan mærke freden i dit sind. Pris kr. 150,00 pr. person – sig til, hvis I er en gruppe. Du kan kontakte mig på 5329 2904.

Egenomsorg – hvad du kan gøre for at styrke dig selv!
– varighed ca. 2 timer
Der er helbredende kræfter i os alle – du skal bare lige finde ind til den metode, som er god for dig. Jeg vil vise dig letforståelige øvelser og gode teknikker, så du kan styrke din egenomsorg og overkomme stress, udbrændthed og sygdom.

Jeg vil instruere dig i “De fem tibetanere” – 5 øvelser, som efter sigende skulle udsætte aldringsprocessen. Arrangementet sluttes af med en klangmeditation, så du kan mærke freden sænke sig i din hjerne og i dit hjerte.
Pris kr. 150,00 – kontakt 5329 2904 eller aue@gaiaskilde.dk

MediYoga og Stress
– varighed ca. 2 timer
Ifølge videncenter for Arbejdsmiljø koster sygemeldinger som følge af stress samfundet 37 milliarder kr. årligt. Cirka en tredjedel af alt sygefravær skyldes stress. Stress og følelser hænger sammen. Negative tanker slider hele systemet, og påvirker hjernens kognitive funktioner, hvorved der opstå ubalancer, og de mentale funktioner bryder sammen!

Kom og oplev, hvad MediYoga kan gøre for din krop – hvordan du kan mærke uro og stress forlader kroppen. Aftenen sluttes altid af med en klangmeditation. Det koster kr. 150,00 pr. person – sig til hvis du har en gruppe på 6 personer, det er det jeg har plads til i mit skønne yogalokale, her på den gamle gård, hvor jeg bor. Er I en større gruppe finder vi et andet lokale. Du kan kontakte mig på 5329 2904.